PODCAST | Gesprekken in Lelystad

Al langere tijd heb ik als predikant gesprekken met mijn fietsenmaker Tadema. Op enig moment waren mijn banden zo vaak lek dat het begon op te vallen. Rond Pinksteren zei hij tegen me: ‘nu kan zelfs die Heilige Geest van je de band niet meer lek krijgen’. Een week later stond ik er weer. Recent hebben we afgesproken dat ik een van onze gesprekken (over Yoga en transcendente meditatie) mocht opnemen en uitzenden als podcast. Dat was voor ons allebei spannend en de eerste keer.
Tadema is een bijzondere kerel. Gaandeweg onze gesprekken is hij zich meer gaan richten op Jezus en op enig moment deed hij een belangrijke ontdekking over mantra’s. Een bijzonder mantra nam hij voor elke dag uit te spreken. Luister de podcast en ontdek iets over hoe je zomaar midden in het Sidhadorp God aan het werk kunt zien. Probeer in dit gesprek te luisteren waar je dingen herkent, maar misschien ook waar je anders denkt dan Tadema.

Andere berichten