BinnenInn

Een plek om te zijn, zomaar midden in het centrum van Lelystad. De beste koffie van Lelystad is hier te krijgen. Een plek om je ziel tot rust te laten komen. Een plek om je ziel te verbinden met de ander. Stel je open voor wat er te delen is. BinnenInn, een plek voor je ziel.

De kerken doen helemaal mee met BinnenInn. Elke dag vind je er een pastor. Zij of hij is eventueel zelfs via de BinnenInn-app te bereiken. Natuurlijk is iedereen welkom voor een praatje, daarvoor hebben we ook onze gastheren en gastvrouwen beschikbaar.

Op zondag kun je bijvoorbeeld aanhaken bij een tafel van Innside-Out. Het is een gesprekstafel over geloof en leven. We drinken koffie en behandelen een belangrijk onderwerp dat aan geloven raakt. Een half uur lang wisselen we gedachten uit, daarna geeft de gespreksleider vanuit de Bijbel een kleine graankorrel door om op te kauwen. Natuurlijk moet je je voor zo’n tafel aanmelden.

Wil je vanuit BinnenInn iets delen in de stad, dan kun je terecht in de shop van de Fakkel of de Wereldwinkel om iets moois voor de ander mee te nemen. We zijn dankbaar voor elk mens die de ander ontmoet!

Welkom.

BinnenInn