Loading Activiteiten

« All Activiteiten

Startzondag 13 September

2020-09-13 @ 10:00 12:00

Vandaag vieren we startzondag op het Houtribstrand (Houtribhoek 1, 8221 RH Lelystad). We kiezen ervoor om het daar te vieren omdat we elkaar dan in een grotere groep mogen ontmoeten én mogen zingen. Tijdens startzondag wordt het jaarthema van 2020 geïntroduceerd: ‘Grensverleggen’. Deze zondag is geen aanmelding nodig. Iedereen is van harte welkom.

LET OP: De dienst start om 10.00 uur. Deze dienst wordt live uitgezonden vanaf het strand en ook opgenomen. Mochten er problemen zijn bij de live uitzending (wat we niet verwachten) dan wordt de volledige dienst alsnog later op YouTube geplaatst. Voor de kinderen is er een gaaf sport- en spelprogramma.

Na de dienst is er uitgebreid gelegenheid om elkaar te ontmoeten met koffie en thee. Er wordt sport en spel georganiseerd voor iedereen (neem je sportieve schoenen mee) en tenslotte gaan we met elkaar pannenkoeken eten.

Om alles goed en veilig te laten verlopen, een aantal aandachtspunten:

– Het is heel belangrijk dat we ons aan de veiligheidsvoorschriften houden. Bent u verkouden, heeft u koorts, verlies van reuk en smaak, bent u in contact geweest met iemand die positief is getest op corona? Blijf dan thuis.

– Probeer in elke situatie voldoende afstand te houden.

– Volg de aanwijzingen van de organisatie op. Deze zijn de herkennen aan hun gele hesjes.

– Neem een (klap)stoel mee. 

– Lift nodig? Vraag het even aan iemand in uw omgeving. Komt u er niet uit, laat het dan even weten aan de organisatie. 

We hopen op mooi weer en een fijne start van het nieuwe kerkelijke seizoen. Wilt u daar ook voor bidden? Vragen, opmerkingen en aanmeldingen: Jettie Hijmissen (Jettiehh@gmail.com) en Maarten de Wit (jeugdwerker@hetankerlelystad.nl).

Peter Roosendaal

Houtribstrand

Houtribhoek 1
Lelystad, 8221RH Nederland